ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το All About Cats είναι μία παραγωγή της Well Done ΜΕΠΕ, η οποία εξειδικεύεται σε σχεδιασμό ειδικών εκδηλώσεων και εκθέσεων που αναδεικνύονται πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ιδιωτικών φορέων. Το δημιουργικό του All About Cats (εταιρική ταυτότητα, branding) καθώς και το web design, επιμελείται η ίδια η ομάδα της Well Done ΜΕΠΕ.

Υπεύθυνη Διοργάνωση
Η διοργάνωση του All About Cats σχεδιάζεται από την Well Done ΜΕΠΕ, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία της. Η ομάδα παραγωγής είναι σε στενή επικοινωνία με φιλοζωικές οργανώσεις, εξειδικευμένους συνεργάτες και υπεύθυνους κηδεμόνες, φίλους και μέλη ομίλων.

Κοινωνική υπευθυνότητα

  • Το ίδιο το περιεχόμενο της διοργάνωσης συμβάλλει στη διαμόρφωση συνείδησης στο συμμετέχον κοινό.
  • Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.
  • Η συμμετοχή και η προβολή του έργου των φιλοζωικών είναι δωρεάν, ενώ η διοργανώτρια εταιρία κάλυψε το κόστος συμμετοχής και διέθεσε στις φιλοζωικές, σημεία προώθησης υιοθεσιών.
  • Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης επιλέχθηκε μεταξύ άλλων και γιατί είναι κατάλληλος για ΑμεΑ.
  • Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων του All About Cats θα υπάρξει ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση ως προς την έννοια της υιοθεσίας αδέσποτων γατών.
  • Το All About Cats είναι μία «πράσινη διοργάνωση», καθώς κατά τη διάρκειά του θα γίνει διαχωρισμός απορριμάτων και θα δημιουργηθούν φιλόξενοι χώροι τουαλέτας για γάτες.

Ποιότητα περιεχομένου
Καινοτόμες ιδέες, φρέσκια ματιά, αντιμετώπιση της συντροφικότητας με τη γάτα χωρίς ρατσισμό και στερεότυπα.

Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών, εθελοντισμός.