Η ΕΚΘΕΣΗ

To All About Cats εκπαιδεύει υπεύθυνους κηδεμόνες!

Το All About Cats ήρθε για να καλύψει το κενό που υπήρχε για ένα γεγονός για ΟΛΕΣ τις γάτες. Η προσέλευση σας σε αυτό απέδειξε την «δίψα» που υπήρχε για μια τέτοια εκδήλωση, η οποία αποδεικνύει ότι κάθε γάτα είναι σημαντική ανεξαρτήτου προελεύσεως. Με πυξίδα τους προβληματισμούς που μας εκμυστηρευτήκατε κατά την διάρκεια της περσινής έκθεσης σχεδιάσαμε μια ζωοφιλική, διαδραστική εκδήλωση, που έχει ως σκοπό να τιμήσουμε τις γάτες και να δημιουργήσουμε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Στο All About Cats 2020 θα υπάρξει ένα “χορταστικό” πρόγραμμα, στο οποίο κεντρικό θέμα θα είναι οι ομιλίες ειδικών αλλά και ανθρώπων, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στις γάτες. Στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο θα μπορέσετε να ακούσετε αλλά κυρίως να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση ιδεών και προβληματισμών, που αφορούν τις γάτες. Παράλληλα, περιηγούμενοι στον χώρο της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μοναδικές «Cativities», δραστηριότητες, με επίκεντρο τις γάτες που έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν την σχέση με την γάτα σας.

Στην έκθεση θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να σώζουν γάτες από τον δρόμο, εκτροφείς που ανατρέφουν µε υπευθυνότητα και θα μάθετε από έμπειρους κηδεμόνες τα μυστικά που θα κάνουν τη ζωή σας µε την γάτα σας περισσότερο ποιοτική.

Το «All About Cats»  είναι ένα γεγονός για όλη την οικογένεια και τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της γατοφιλίας. Εκτιμώντας την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό που λαμβάνουμε από την επαφή με τις γάτες τη στιγμή που τις χαϊδεύουμε αντιλαμβανόμαστε ότι η επαφή αυτή λειτουργεί ως εκτόνωση. Στην ράχη της γάτας μας αφήνουμε για λίγες στιγμές όλα τα προβλήματα και τον εκνευρισμό της καθημερινότητας μας και νιώθουμε και πάλι γεμάτοι δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Μέσα από  τις γάτες μας αντλούμε την ενέργεια που χάνουμε και αυτή τη μαγική σχέση θέλουμε να αναδείξουμε στο ζωοφιλικό γεγονός.

Σας περιμένουμε και εφέτος στο «All About Cats 2020»!
Στο απόλυτο γεγονός για τις γάτες!
Να φωνάξουμε όλοι μαζί: «Love living with cats» .
12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Helexpo Maroussi με είσοδο ελεύθερη.

Διοργανωτής του All About Cats είναι η εταιρία WELLDONE ΜΕΠΕ, η μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση ζωoφιλικών δραστηριοτήτων και εκθέσεων, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της είναι να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής τους.  Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 211 4021758 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr