ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ένα διήμερο γατοφιλικό γεγονός, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά. Το All About Cats είναι αφιερωμένο για ακόμη μία φορά στην αγάπη μας για τα υπέροχα αιλουροειδή. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά σε ένα δρώμενο που έχει σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες!

Ναι. Δείτε όλες τις πληροφορίες για την εύκολη πρόσβαση και την είσοδό σας στην έκθεση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Όχι, δεν είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας για την είσοδο στο All About Cats.

Όχι. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στις γάτες που δεν θα συμμετέχουν στις δράσεις του All About Cats.

Oι γάτες παρουσιάζουν διαφορετικές συμπεριφορές, ανάλογα με τον τύπο, τη φυλή και το χαρακτήρα τους. Συνήθως, η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί στρεσάρει τη γάτα σας -καθώς δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στο νέο χώρο-, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο για την ίδια, αλλά και για τον κηδεμόνα της. Οπότε καθαρά για λόγους ασφάλειας της γάτας σας, θα σας συμβουλεύαμε να μην τη φέρετε μαζί.

Φυσικά. Η παρουσίαση φυλών γάτας θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα εξασφαλίζει ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον για τα πανέμορφα αιλουροειδή.

Γιατροί, ειδικοί συμπεριφοράς, ψυχολόγοι, άνθρωποι του πολιτισμού και της τέχνης και κηδεμόνες συζητούν για τη γάτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ναι. Τα ζωοφιλικά σωματεία θα έχουν σημαντικό ρόλο στο «All About Cats 2020». Ενημερωθείτε για τη δράση τους! Δεν πραγματοποιούνται υιοθεσίες κατά τη διάρκεια του All About Cats.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο στόχος του All About Cats 2020 είναι ενημερωτικός και ∆ΕΝ πραγματοποιούνται σε καμία περίπτωση πωλήσεις γατών.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα social media, καθώς και να εγγραφείτε στο Περιοδικό Κατοικίδια εν Δράσει, όπου μπορείτε να γίνετε συνδρομητές και να λαμβάνετε δωρεάν κάθε 3μηνο τα έντυπα τεύχη!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ