ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST HOUSECAT

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάνε τη γάτα σου Star!

Τι είναι ο διαγωνισμός Best HouseCat;
Είναι ένας διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης γάτας σπιτιού, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο της! Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την ευζωία της γάτας, την ολοκληρωμένη φροντίδα της και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον κηδεμόνα της.

Πότε θα πραγματοποιηθεί;
Θα πραγματοποιηθούν 2 διαγωνισμοί. Ο ένας το Σάββατο 21 Απριλίου και ο άλλος την Κυριακή 22 Απριλίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης All About Cats 2018, στο περίπτερο 5 εντός της ΔΕΘ HELEXPO, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ποιες γάτες μπορούν να λάβουν μέρος;
Όλες οι γάτες που είναι στειρωμένες είναι ευπρόσδεκτες! Ανεξάρτητα αν είναι καθαρόαιμη ή ημίαιμη, γατάκι ή ηλικιωμένη, αρσενική ή θηλυκή… μπορεί να λάβει μέρος και να αναδειχτεί νικήτρια!

Ποια είναι η διαδικασία του διαγωνισμού;
Ο κηδεμόνας θα πρέπει να εγγράψει τη γάτα στην αντίστοιχη φόρμα στο www.allaboutcats.gr και να έρθει με τη γάτα του την ημέρα που θα επιλέξει να διαγωνιστεί. Μετά από τον απαραίτητο κτηνιατρικό έλεγχο, θα λάβει τον αριθμό συμμετοχής της και θα τοποθετήσει τη γάτα του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Κριτές είναι οι επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι θα ψηφίζουν σε μια κάλπη, τον αριθμό της γάτας που τους “έκλεψε” την καρδιά. Το απόγευμα κάθε ημέρας, θα γίνεται η απονομή του επάθλου στη νικήτρια. Οι κηδεμόνες θα πρέπει να είναι κοντά στη γάτα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τη συμβίωση μαζί της στους επισκέπτες που επιθυμούν να ψηφίσουν!

Πόσες γάτες μπορώ να φέρω;
Κάθε μέρα μπορούν να διαγωνιστούν έως 20 γάτες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όσες γάτες θέλετε ανά ημέρα, μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός κάθε ημέρας. Για τον καλύτερο έλεγχο και την ευζωία των γατιών κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, προτείνουμε κάθε γάτα να έχει τον δικό της συνοδό.

Πόση ώρα θα χρειαστεί να είμαι στο χώρο;
Οι διαγωνιζόμενοι και οι γάτες τους θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο της έκθεσης στις 9:00 και να παραμείνουν μέχρι και την ώρα των απονομών που θα γίνει στις 19:00.

Κριτική επιτροπή:
Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης που επιθυμούν να ψηφίσουν!

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα κάνοντας κλικ εδώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν το αργότερο την Τρίτη 17 Απριλίου 2018. Υπάρχει περίπτωση οι συμμετοχές να κλείσουν νωρίτερα σε περίπτωση που συμπληρωθεί νωρίτερα ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

 

Όροι συμμετοχής:
Οι γάτες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένες και να διαθέτουν microchip με καταχωρημένο τον αριθμό του στις βάσεις του ΥΠΑΑΤ. Είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας τους πρόσφατα ενημερωμένο.
Δεν θα πρέπει να είναι επιθετικές, ενώ θα πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να έχουν καθαρά και κομμένα νύχια.
Όλες οι γάτες πριν μπουν στον χώρο της έκθεσης θα περάσουν υποχρεωτικά από κτηνιατρικό έλεγχο.
Σε περίπτωση που συνοδός της γάτας δεν είναι ο κηδεμόνας της, θα πρέπει να διαθέτει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ότι του επιτρέπει τη συμμετοχή της γάτας του.
Ο ρόλος του διαγωνισμού και της όλης έκθεσης είναι καθαρά ενημερωτικός και δεν επιτρέπονται πωλήσεις ζώων ή επι τόπου υιοθεσίες.
Όλες οι γάτες που θα πάρουν μέρος θα παραλάβουν αναμνηστικό συμμετοχής και οι 3 πρώτες κάθε ημέρας ένα κύπελλο και τροφή Happy Cat από τον χορηγό του διαγωνισμού.